Vitesse jeugdopleiding

Door deelnemers gekozen
€ 162.147
Totaal ontvangen
€ 1,6 miljoen

Speel nu mee en steun Vitesse

Vitesse, opgericht in 1892, is de op een na oudste profvoetbalclub van Nederland. De club heeft zich sinds 1990 elk seizoen onafgebroken in de Eredivisie weten te plaatsen.

Om in de Nederlandse top te blijven spelen, is een investering in de toekomst ontzettend belangrijk voor de Arnhemse club. Dankzij de Vitesse Voetbal Academie krijgt jong talent de kans om uit te groeien tot topspelers.

De Vitesse-jeugd heeft de toekomst

De VriendenLoterij is sinds 2005 Maatschappelijk Partner van de Eredivisie. Door dit partnerschap kunnen deelnemers van de VriendenLoterij hun Eredivisieclub steunen met een lot.

Als u meespeelt in de VriendenLoterij voor Vitesse, ontvangt de club minimaal 40% van uw maandelijkse lotprijs. Mede dankzij uw bijdrage maakt Vitesse het mogelijk om de jeugdspelers een brede basis mee te geven. Zo worden ze niet alleen goede voetballers, maar krijgen ze ook goede scholing. Dit is voor hen ontzettend waardevol.

De afgelopen jaren heeft de Arnhemse jeugdopleiding een grote ontwikkeling doorgemaakt. Het school- en lifestyleprogramma spelen een belangrijke rol. Zo leren spelers welke voeding het beste is en worden ze bewust gemaakt van maatschappelijke thema's. Talenten die het uiteindelijk niet tot profspeler schoppen, kunnen zo altijd op hun scholing terugvallen.

Er wordt ook aandacht besteed aan omgang met social media. Dit alles om ervoor te zorgen dat de jongens goed voorbereid zijn op de toekomst.
De bijdrage van de VriendenLoterij wordt gebruikt om de Vitesse Voetbal Academie verder te ontwikkelen en te kunnen blijven investeren in goede innovatieve (voetbal)programma's.

Bingo gratis mee en steun dit goede doel Ik ga meespelen

Vitesse en de VriendenLoterij

Voor de VriendenLoterij onderstreept het partnerschap met de Eredivisie het maatschappelijk belang van sport en andere activiteiten in clubverband. Deze sociale samenwerking heeft een positieve invloed op de jeugd van Vitesse, maar ook op de voetbalfans.

Door Vitesse te steunen met een lot, maakt u ook kans op fantastische Eredivisieprijzen. Prijzen zoals Vitesse seizoenkaarten, tickets, Fanshop cadeaukaarten en zelfs meet-and-greets met spelers uit de Vitesse-selectie.