PEC Zwolle jeugdopleiding

Door deelnemers gekozen
€ 69.286
Totaal ontvangen
€ 433.143

Speel nu mee en steun PEC Zwolle

PEC Zwolle is de laatste jaren uitgegroeid tot een stabiele factor in de Nederlandse Eredivisie. Na de promotie in 2012 won de club in 2014 de KNVB Beker en werd er in datzelfde jaar beslag gelegd op de Johan Cruijff Schaal.

Ook de PEC Zwolle Voetbalacademie werpt de laatste jaren zijn vruchten af. Afgelopen zomer werden voormalig jeugdspelers Kingsley Ehizibue en Sepp van den Berg nog verkocht aan respectievelijk Bundesliga-club 1. FC Köln en Champions League-winnaar Liverpool FC.

De PEC Zwolle-jeugd heeft de toekomst

De VriendenLoterij is sinds 2005 Maatschappelijk Partner van de Eredivisie. Door dit partnerschap kunnen deelnemers van de VriendenLoterij hun Eredivisieclub steunen met een lot.

In de PEC Zwolle Voetbalacademie staat voetbal centraal, maar wordt er ook ontzettend veel waarde gehecht aan onderwijs. Alle jeugdspelers op het voortgezet onderwijs, volgen die aan het Centre for Sports & Education (CSE). Mede dankzij onze deelnemers heeft de voetbalclub de mogelijkheid om deze goede basis te leggen voor haar spelers.

Ook Mustafa Saymak, die in de zomer van 2019 terugkeerde bij PEC Zwolle, heeft zijn periode in de Zwolse voetbalacademie als heel positief ervaren. "Ik heb bij de PEC Zwolle Voetbalacademie de basis gelegd voor mijn carrière als profvoetballer. Niet alleen op voetbaltechnisch en tactisch vlak, maar ook op bijvoorbeeld mentaal gebied."

Sportieve en persoonlijke begeleiding is belangrijk voor alle jeugdspelers binnen de PEC Zwolle Voetbalacademie. Jeugdspelers die het net niet redden hebben hier ook veel baat bij. Dankzij deze begeleiding kunnen zij bij hun amateurclub een voorbeeld zijn voor clubgenoten.

Als u meespeelt in de VriendenLoterij voor PEC Zwolle, gaat minimaal 40% van uw lotprijs rechtstreeks naar de PEC Zwolle Voetbalacademie.

Bingo gratis mee en steun dit goede doel Ik ga meespelen

PEC Zwolle en de VriendenLoterij

Voor de VriendenLoterij onderstreept het partnerschap met de Eredivisie het maatschappelijk belang van sport en andere activiteiten in clubverband. Deze sociale samenwerking heeft niet alleen een positieve invloed op de jeugdspelers, maar ook op de deelnemende voetbalfans.

Als u PEC Zwolle steunt, maakt u kans op fantastische Eredivisieprijzen. Prijzen zoals PEC Zwolle seizoenkaarten, wedstrijdtickets voor in het MAC3PARK Stadion, cadeaukaarten voor de PEC Zwolle Fanshop en zelfs meet-and-greets met spelers van PEC Zwolle.