Heracles Almelo jeugdopleiding

Door deelnemers gekozen
€ 53.274
Totaal ontvangen
€ 441.463

Speel nu mee en steun Heracles

Heracles Almelo, vernoemd naar de Griekse halfgod Hercules, is opgericht in 1903. In het Polman Stadion speelt de Eredivisieclub haar thuiswedstrijden.

De voetbalclub heeft een groot deel van haar jaren doorgebracht in de Jupiler League. Sinds 2006 is Heracles echter niet meer verdwenen uit het competitiebeeld van de Eredivisie.

Een steuntje in de rug van Heracles

De VriendenLoterij is sinds 2005 Maatschappelijk Partner van de Eredivisie. Door dit partnerschap kunnen deelnemers van de VriendenLoterij hun Eredivisieclub steunen met een lot.

Als u meespeelt met de VriendenLoterij voor Heracles, gaat 50% van uw lotprijs rechtstreeks naar de voetbalclub. Dit investeert de club in maatschappelijke projecten, waarmee zij bijdraagt aan een betere samenleving. De bevordering van gezondheid en ontwikkeling en binding met de regio speelt hierin een belangrijke rol.

Zo is Heracles maatschappelijk actief op scholen, in de wijk, maar ook in de zorgsector. Met sport als bindende factor is Heracles zonder twijfel een ontzettend maatschappelijk betrokken club.

Een mooi voorbeeld hiervan is Justin Hoogma. Na het doorlopen van de jeugdopleiding stond hij onder contract bij de 1e selectie van Heracles. "Ik begin me steeds bewuster te worden van de voorbeeldfunctie die voetballers vervullen."

Justin ziet het als een voorrecht om mensen vrolijk te maken. "Ik word daar zelf ook blij van." Het geven van een clinic vindt hij prachtig. Net zoals het openen van een kunstgrasveldje bij een basisschool in 'zijn' eigen Oldenzaal. "Op zulke momenten zie je hoe je met een klein gebaar iets voor een ander en voor de maatschappij kunt betekenen."

Bingo gratis mee en steun dit goede doel Ik ga meespelen

 

Heracles Almelo en de VriendenLoterij

Het partnerschap met de Eredivisie heeft niet alleen een positieve invloed op maatschappelijke projecten van Heracles. Ook aan de deelnemende Heraclessupporters wordt gedacht.

Door Heracles Almelo te steunen met een lot, maakt u kans op fantastische Eredivisieprijzen. Prijzen zoals Heracles seizoenkaarten, tickets, Fanshop cadeaukaarten en zelfs meet-and-greets met spelers uit de Heracles-selectie.