FC Twente jeugdopleiding

Door deelnemers gekozen
€ 146.706
Totaal ontvangen
€ 1,8 miljoen

Speel nu mee en steun FC Twente

FC Twente is een professionele voetbalclub uit Enschede. Met uitzondering van het seizoen 1983-1984 zijn de Twentenaren niet meer uit de Eredivisie geweest. Zij werden in seizoen 2009-2010 zelfs landskampioen.

FC Twente steekt veel tijd en energie in de jeugdopleiding. De jeugd heeft de toekomst en moet de nodige aandacht krijgen. De VriendenLoterij is het hier volledig mee eens en wil de minder belichte kant van de jeugdopleiding aanmoedingen.

De FC Twente-jeugd heeft de toekomst

Hidde ter Avest doorliep de gehele Voetbalacademie van FC Twente. Hij maakte in een jaar tijd een krachtige ontwikkeling door. "In de D-jeugd van FC Twente was ik vrij klein en een twijfelgeval. Ik ben toch overgegaan naar de C-jeugd en vanaf dat moment begon ik te groeien en werd ik fysiek sterker."

"Ongelofelijk dat mijn foto nu in de eregalerij van de Voetbalacademie hangt."

Na zijn debuut voor FC Twente kreeg Hidde een plek in de eregalerij van de Voetbalacademie. "Een symbolisch moment. Mooi voor mij, maar ook voor de trainers van de Voetbalacademie."

De FC Twente-jeugd heeft de toekomst en de VriendenLoterij draagt hieraan bij. Het kan zo zijn dat jeugdspelers het niet redden tot het professionele voetbal. Met name voor deze kinderen is het belangrijk dat ze, naast het voetbal, worden klaargestoomd op hun rol in de maatschappij.

De VriendenLoterij is al vanaf 2005 Maatschappelijk Partner van de Eredivisie. De bijdrage vanuit de loterij wordt onder meer gebruikt voor persoonlijke begeleiding van de jeugd op educatief gebied en op sociaal gebied.

Bingo gratis mee en steun dit goede doel Ik ga meespelen

 

FC Twente en de VriendenLoterij

Door de jaren heen heeft de VriendenLoterij duizenden kinderen van jeugdopleidingen geholpen met de voorbereiding op de maatschappij. Daarnaast hebben de jongeren er een gezondere levensstijl aan overgehouden.

Als u meespeelt voor FC Twente, maakt u kans op geweldige Eredivisieprijzen. Hierbij kunt u denken aan prijzen als FC Twente tickets, een FC Twente seizoenkaart en zelfs een meet-and-greet met de Twente-selectie.