ADO Den Haag jeugdopleiding

Door deelnemers gekozen
€ 146.554
Totaal ontvangen
€ 1,6 miljoen

Speel nu mee en steun ADO Den Haag

ADO Den Haag zag op 1 februari 1905 het levenslicht. De afgelopen jaren verwierf de Haagse voetbalclub een stabiele plek in de Eredivisie. Het Kyocera Stadion vormt de thuisbasis voor deze club.

ADO Den Haag, die bekend staat om haar passie, strijd en Haagse bluf, hecht veel waarde aan haar jeugdopleiding. Mede dankzij de steun van onze deelnemers kunnen zij investeren in jong talent.

De ADO Den Haag-jeugd heeft de toekomst

De VriendenLoterij is sinds 2005 Maatschappelijk Partner van de Eredivisie. Door dit partnerschap kunnen deelnemers van de VriendenLoterij hun Eredivisieclub steunen met een lot.

Als u meespeelt in de VriendenLoterij voor ADO Den Haag, gaat minimaal 40% van uw lotprijs naar deze club. Met deze bijdrage versterkt ADO Den Haag de basis voor de jeugdopleiding. Sociale begeleiding, huiswerkbegeleiding en studielokalen zijn hierin onmisbaar. Zo kan de opleiding sinds april 2016 gebruik maken van een fantastisch nieuw gebouw.

In het gebouw hebben de jeugdspelers de beschikking over een grote krachtruimte, eigen lockers, een “bioscoop” voor de team videoanalyse, een ruimte met 20 laptops voor de individuele videoanalyse en studie, 2 moderne klaslokalen voor studiebegeleiding en wedstrijdbesprekingen en natuurlijk kantoorruimte, een ontvangstruimte en een aparte ruimte voor de trainers.

Ook op het veld maakt de club grote stappen. De afgelopen 2 seizoenen is de nieuwe manier van trainen verder geperfectioneerd, waarbij een duidelijke opleidingslijn nu zichtbaar is. De huidige manier van trainen is ook zichtbaar in de vele uitnodigingen van de spelers van de opleiding voor de (voorlopige) nationale selectie.

Talenten die het betaald voetbal uiteindelijk niet halen, krijgen door die nieuwe manier van trainen krijgen toch een goede basis mee. Bij het terugkeren naar het verenigingsleven, vervullen ze hiermee ook een voorbeeldfunctie voor medespelers.

Bingo gratis mee en steun dit goede doel Ik ga meespelen

ADO Den Haag en de VriendenLoterij

Voor de VriendenLoterij onderstreept het partnerschap met de Eredivisie het maatschappelijk belang van sport en andere activiteiten in clubverband. Deze sociale samenwerking heeft een positieve invloed op de jeugd van ADO Den Haag, maar ook op de voetbalfans.

Door ADO Den Haag te steunen, maakt u ook kans op fantastische Eredivisieprijzen. Prijzen zoals ADO Den Haag seizoenkaarten, tickets, Fanshop cadeaukaarten en zelfs meet-and-greets met spelers uit de ADO Den Haag-selectie.