Wolter Kroes

Vanuit de altijd aanwezige drang om mensen te raken en blij te maken, vond Wolter Kroes een 'Vriend' in de VriendenLoterij.

Als Ambassadeur zet Wolter zich vol overgave in voor de VriendenLoterij en de goede doelen die de loterij ondersteunt. Voor het tv-programma VriendenLoterij: De Winnaars (iedere zondag rond half acht bij RTL 4) verrast de zanger winnaars van de VriendenLoterij. Zonder moeite weet hij een lach op ieders gezicht te toveren.

Steuntje in de rug

Ook is Wolter ambassadeur van Stichting MS Research en Stichting Michael-Wings. Stichting MS Research is een van de goede doelen die de VriendenLoterij jaarlijks steunt. Wolter vraagt aandacht en begrip voor de ziekte MS en zet zich in voor onderzoek naar kinder-MS. In Nederland hebben ongeveer 17.000 mensen deze ziekte.

Wolter Kroes: "Deelnemers van de VriendenLoterij steunen samen veel organisaties die zich inzetten voor gezondheid en welzijn. Afgelopen jaar kon de VriendenLoterij dankzij haar deelnemers maar liefst € 50,7 miljoen schenken aan deze goede doelen. Zo ook aan Stichting MS Research waar ik Vriend ben voor kinderen met MS. Ik vind het mooi om iets terug te doen voor onze deelnemers en de goede doelen!"

Lees meer over Stichting MS Research

Lees meer over Stichting Michael-Wings