Herman van Veen

Herman van Veen is zanger, schrijver, schilder, violist, vader en de weeseend Alfred Jodocus Kwak. Al sinds zijn zeventiende zet hij zich onvermoeibaar in voor de rechten van het kind. De naar hem vernoemde stichting Herman van Veen Arts Center Fonds organiseert en presenteert in het prachtige natuurgebied ‘de Paltz’ in Soest voor iedereen, van groot tot klein gratis voorstellingen en concerten.

Naast gerenommeerde namen worden de voorstellingen vooral ook uitgevoerd door jonge getalenteerde kunstenaars. Zo doen deze jonge talenten de broodnodige ervaring op voor een afwisselend publiek.

Iedereen is welkom

Niet alleen families, maar ook ouderen, natuurliefhebbers, schoolkinderen en donateurs kunnen van deze talenten genieten. Dankzij het Herman van Veen Arts Center Fonds krijgt iedereen de kans om een dagje uit te beleven.

Sommige voorstellingen zijn speciaal gemaakt voor de sociaal kwetsbare groepen, andere weer voor ouderen die zelden de mogelijkheid krijgen om zo’n bijzondere plek te bezoeken. Vaak omdat de gezondheid dat niet toestaat of omdat er simpelweg geen geld is.

Dankzij uw deelname kan het Herman van Veen Arts Center Fonds zich inzetten voor jong talent en sociaal kwetsbare groepen een onvergetelijke dag bezorgen.

Lees meer over stichting Herman van Veen Arts Center Fonds