Ambassadeurs en Vrienden

Onze Ambassadeurs en Vrienden zijn maatschappelijk betrokken talenten die anderen inspireren. Ze zijn regelmatig op televisie te zien, waar zij deelnemers verrassen met fantastische prijzen en vertellen over het geweldige werk dat onze goede doelen verrichten.

Ambassadeurs

Net als de VriendenLoterij geloven onze Ambassadeurs in het bevorderen van gezondheid en welzijn. Richard KrajicekEsther VergeerIrene MoorsGerard JolingDennis van der GeestWolter Kroes en Jan Versteegh mogen wij met gepaste trots tot onze Ambassadeurs rekenen.

Ze beschikken over een indrukwekkende staat van dienst, ieder in hun eigen vakgebied. Een aantal heeft zelf te maken gehad met moeilijke omstandigheden. Toch zijn zij het levende bewijs dat dit geen beperking hoeft te zijn om succes te bereiken.

Vrienden

Onze Vrienden willen allemaal iets betekenen voor onze samenleving. Met hun eigen foundation bekommeren zij zich om mensen die aan de zijlijn staan van onze maatschappij.

Edwin van der SarDirk KuytGiovanni van BronckhorstYvonne van Gennip, Bas van de Goor en Herman van Veen zijn allen bevlogen talenten. Met hun enthousiasme en visie weten zij anderen te inspireren om hun lot in eigen hand te nemen of om onze samenleving nog mooier te maken.