Juist nu is dat steuntje in de rug zo belangrijk

Bij de VriendenLoterij zien wij dagelijks prachtige initiatieven van mensen die zich inzetten voor anderen die een steuntje in de rug nodig hebben. In de huidige tijd groeit die inzet op indrukwekkende wijze, ook bij de goede doelen van de VriendenLoterij. Dankzij de inkomsten van onze trouwe deelnemers kunnen de goede doelen alles op alles zetten om steun te bieden die voor velen nu zo hard nodig is.

De VriendenLoterij heeft, ook tijdens deze corona-crisis, diverse marketing acties lopen. Juist tijdens deze moeilijke periode willen wij de goede doelen structureel blijven steunen zoals we dat al 30 jaar lang doen. Dat doen wij door loten te verkopen én door acties voor deelnemers te organiseren. U komt ons dus ook nu tegen, al passen we onze activiteiten onder deze omstandigheden wel aan. En natuurlijk zorgen wij dat u uw prijzen blijft ontvangen!

Wij hopen dat u begrip heeft voor ons doel om samen het steuntje in de rug te geven aan een ieder die dat nu zo goed kan gebruiken. Daar zijn vrienden voor! Het kan gebeuren dat u desondanks een uiting als ongepast ervaart. Dat vinden wij natuurlijk vervelend. 

Prijzen

In verband met de huidige situatie rondom het coronavirus kan de verzending van sommige prijzen vertraging oplopen. De eventuele vertraging kunt u vinden onder de specifieke prijs op de uitslagenpagina. Of kijk op de klantenservice pagina voor informatie over eventuele vertragingen en andere veelgestelde vragen.