Gerrit en Marjan winnen 1 miljoen euro

Een droom is werkelijkheid geworden voor Gerrit (53) en Marjan (53) uit Vaassen. Zij werden op 14 juli 2020 verrast door VriendenLoterij-ambassadeur Wolter Kroes met een cheque van 1 miljoen euro. Gerrit en Marjan waren compleet overdonderd: “We hadden tranen in onze ogen.”

Gerrit vertelt: “De uitreiking was zo overweldigend! Ineens stond Wolter Kroes voor de deur met een grote taart. We wisten niet wat ons overkwam. Toen we de doos openden stond er een foto van een cheque van 1 miljoen euro op de taart. We geloofden onze ogen niet. Hoe kon dit ons overkomen?! De tranen sprongen spontaan in onze ogen. We waren ook blij geweest met 25.000 euro maar dat het zo een waanzinnig hoog bedrag zou zijn, het is onwerkelijk.”

"Tranen in onze ogen"

Familiebezoek Australië
Gerrit en Marjan hebben een mooie wensenlijst: “Het is onze droom om samen met onze drie zoons door Australië te reizen. We hebben er familie die we graag willen bezoeken. We moeten door de coronacrisis alleen nog even wachten. Zodra het allemaal weer kan, willen we zo snel mogelijk die kant op! We zijn er nog nooit geweest, dus het is heel bijzonder om de familie daar op te zoeken. Verder moet het huis van binnen en van buiten opnieuw geschilderd worden en willen we graag de tuin aanpakken!”.

Laten bezinken
Voor de uitreiking had het stel al een vakantie naar Italië gepland: “We gaan lekker met onze drie zoons naar de camping in Italië. Met de caravan achter de auto rijden we naar het Gardameer en daar gaan we lekker genieten met elkaar. Het is fijn dat we er dan even uit zijn. Daar kunnen we denk ik pas echt laten bezinken wat er allemaal is gebeurd. We zijn nog steeds overdonderd, maar ook ongelofelijk blij met deze mooie prijs. ”