DOEN steunt zorgvoorelkaar

Zorgvoorelkaar: de marktplaats voor hulp en zorg

Zorgvoorelkaar is de online ontmoetingsplaats voor iedereen die een handje wil helpen of hulp kan gebruiken. Ons goede doel - Stichting DOEN - steunt dit platform, dat de vraag en het aanbod van zorg samenbrengt. 

“Eerst ben ik het voor die mensen gaan doen, maar nu kijk ik er zelf ook naar uit. Ik had niet gedacht dat het zo leuk zou zijn!” Amy-Sophie, Zorgvoorelkaar

Hulp en zorg op allerlei manieren

Het aanbod van hulp en zorg varieert enorm. Zo kan aangeboden worden om boodschappen te doen voor iemand uit de buurt die niet goed ter been is. Of er gaat een vrijwilliger op de koffie bij iemand die zich soms alleen voelt en om een praatje gelegen zit. Ook wordt via het platform professionele zorg aangeboden.

Inmiddels hebben duizenden mensen zich aangemeld en blijft de website groeien. Bekijk de onderstaande video om te zien hoe Zorgvoorelkaar werkt.

De VriendenLoterij en DOEN

De VriendenLoterij steunt stichting DOEN sinds 1998. Dankzij deze structurele bijdrage kan DOEN vele organisaties en projecten steunen die ervoor zorgen dat er niemand aan de zijlijn blijft staan. Zorgvoorelkaar is een van de vele mooie voorbeelden hiervan.

Wilt u ook iets voor een ander doen of heeft u ergens hulp bij nodig? Kijk op www.zorgvoorelkaar.com hoe u kunt meedoen.

Lees meer over Stichting DOEN