Stichting Zangschool Oosterhoutse Nachtegalen

Het bestuur van de Oosterhoutse Nachtegalen deed een aanvraag bij het VriendenFonds voor Tiny Schoones. Tiny is namelijk een topper van een vrijwilliger.

Voorzitter Jan Poppelaars somt op: "Het koor mag altijd op zijn steun rekenen. Zo is Tiny altijd beschikbaar om bij afwezigheid van de dirigent de repetities op te vangen. Daarnaast bedenkt hij bijpassende choreografie bij een deel van het repertoire. En bij het jaarconcert zet hij zich in om de presentatie van het koor middels een passend decor en subtiele elementen op een hoger plan te brengen."

Bij de oriëntatie van aankomende tournees is Tiny graag bereid om op eigen kosten een voorbereidende reis te maken. Zo kan hij het bestuur een goed passend en compleet reisschema te leveren. Dankzij het VriendenFonds krijgt Tiny deze reis nu aangeboden.

* De auto's worden getrokken op universum en uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen. De verhouding tussen meespelende loten en het universum is 1:15. Auto's die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot. Alle bekendmakingen volgen uit de maandelijkse trekking. Zie ook www.vriendenloterij.nl/winkans.