Wilhelminagroep Zeeverkenners

Mike van Kuik deed namens Wilhelminagroep Zeeverkenners een aanvraag bij het VriendenFonds. Met deze aanvraag hoopt hij Tyas van den Berg uit Utrecht, trouw vrijwilliger van de scoutinggroep, te kunnen verrassen.

Mike van Kuik vertelt: "Afgelopen mei is Wieke, één van onze stafleden op 27-jarige leeftijd na een ziekbed van drie jaar overleden aan hersenstamtumor. Tyas heeft als staflid en teamleider in deze periode voor zowel Wieke als voor de vereniging een hele belangrijke rol gespeeld."

"Ik zou willen dat hij samen met zijn team een heel leuk weekend kan vieren op een bruine vlootschip om de pijn en het verdriet van de afgelopen periode achter zich te kunnen laten en verder over de toekomst na te kunnen denken."

* De auto's worden getrokken op universum en uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen. De verhouding tussen meespelende loten en het universum is 1:15. Auto's die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot. Alle bekendmakingen volgen uit de maandelijkse trekking. Zie ook www.vriendenloterij.nl/winkans.