"‘Welkom op Bonaire’, ik zie het bord al staan"

28 december 2016 - Afgelopen november stond Jasper oog in oog met de man die altijd goed nieuws komt brengen: VriendenLoterij-ambassadeur Wolter Kroes. De inwoner van Sint-Oedenrode en zijn vrouw stonden perplex toen Wolter een cheque van € 100.000,- tevoorschijn toverde. “Nu kan ik met het hele gezin op vakantie naar mijn geboorte-eiland Bonaire. ‘Welkom op Bonaire’, ik zie het bord al staan.”

Al een beetje bekomen van de schrik?
“Ja, we zijn weer ‘geland’ hoor! De uitreiking was een hele beleving voor ons. Het gebeurt ten slotte niet iedere dag dat je zitkamer volstaat met een filmploeg en Wolter Kroes. Het was een ontzettend leuke ervaring. Na de uitzending kregen we gelukkig veel positieve reacties uit onze omgeving.”

En? Zijn de tickets naar Bonaire al geboekt?
“Absoluut! Ik heb de eerste tien jaar van mijn leven op de Antillen gewoond en ken daar nog heel veel mensen. Ik vind het bijzonder dat ik mijn gezin daar mee naar toe kan nemen dankzij deze prijs. En we hebben ook nog eens de perfecte aanleiding: mijn dochter gaat vanaf januari een half jaar stage lopen op het eiland. In juni vliegen mijn vrouw, zoon, het vriendje van mijn dochter en ik die kant op om lekker uitgebreid vakantie te vieren en onze dochter op te halen. Met vier heen en vijf weer terug.”

€ 100.000,- is een aardig bedrag. Ga je nog andere dromen najagen?
“We zijn pas verhuisd. We wilden dubbelglas en dankzij dit bedrag hoeven we daar nu niet meer mee te wachten. We geven ook een gedeelte aan onze zoon en dochter. Die waren door het dolle toen ik ze het vertelde. Voor mijn dochter betekent dat een aardig zakcentje om mee te nemen naar Bonaire!”

Bekijk de prijzen die u deze maand kunt winnen