We missen elkaar, maar vergeten elkaar niet

We missen elkaar, maar: we vergeten elkaar niet! Ook in deze moeilijke periode zet Alzheimer Nederland zich samen met duizenden vrijwilligers in voor mensen met dementie en mantelzorgers. De actie 'Vergeet-mij-niet'
biedt mensen met dementie én hun mantelzorgers een steuntje in de rug.

De maatregelen rondom de coronacrisis raken mensen met dementie en hun familieleden hard. Alzheimer Nederland brengt het verdriet van mantelzorgers in deze tijd extra onder de aandacht en bieden ze extra ondersteuning.

Daarnaast deelt Alzheimer Nederland inspirerende voorbeelden om in contact te blijven met mensen met dementie. Wilt u een dementerende laten weten dat u aan ze denkt? Op de website kunt u gratis 'vergeet-mij-nietjes' downloaden waaronder raamposters en fotokaarten. Zelf creatief aan de slag gaan kan ook met de speciale knutselsjablonen die u op de website van Alzheimer Nederland gratis kunt downloaden.

Samen staan we sterk


Mede dankzij de deelnemers van de VriendenLoterij kunnen onze goede doelen prachtige initiatieven opzetten. Een aantal voorbeelden van deze initiatieven vindt u hier.

Speel mee en steun deze initiatieven