VriendenFonds Stichting Heppie

VriendenLoterij vervult hartenwens van Wilfred en Jannet

Amsterdam, 4 september 2014 – Wilfred en Jannet uit Mierlo kregen onlangs een grote verrassing van de VriendenLoterij. Stichting Heppie deed een aanvraag bij het VriendenFonds van de Loterij om de hartenwens van hen in vervulling te laten gaan. Wilfred en Jannet ontvingen een cheque van de VriendenLoterij voor een Heppie partytent en windjacks.

Hartenwensen

In de maand juni konden gezondheids- en welzijnsorganisaties, clubs en verenigingen in Noord-Brabant een aanvraag doen bij het VriendenFonds, een nieuw initiatief van de VriendenLoterij, voor een bijdrage om een hartenwens van een betrokkene te realiseren. Het VriendenFonds is bedoeld voor kleine, concrete en materiële wensen die bijdragen aan het welzijn van deze personen.

Een Heppie partytent en windjacks

Nina Schmitz deed namens Stichting Heppie een aanvraag bij het VriendenFonds voor een Heppie partytent en windjacks. Nina Schmitz: "Stichting Heppie organiseert vakanties en weekenden voor kinderen en jongeren die opgroeien in moeilijke omstandigheden. Wilfred en Jannet zijn initiatiefnemers van een geweldige actie voor Heppie: de Heppie View Tour. Bij deze Heppie View Tour worden mediatorens voor publiek opengesteld en kan er worden genoten van het uitzicht."

"De volledige opbrengst van de kaartverkoop gaat naar de Stichting. Deze actie verloopt fantastisch en dat komt door de drijvende kracht van Wilfred en Jannet. Een grote wens van hen is een Heppie partytent, die bij de ingang van de mediatorens opgezet kan worden. Dit maakt het voor de wachtenden veel aangenamer."

"Daarnaast zouden we Wilfred en Jannet enorm in het zonnetje zetten door voor hen een mooi persoonlijk Heppie windjack te laten bedrukken. Op de torens is het vaak erg koud en met een fijn windjack kunnen ze de kou beter trotseren. Wij willen hen hier graag mee verrassen!"

Iemand een steuntje in de rug geven? Vraag nu een bijdrage aan bij het VriendenFonds!