Eredivisie partners trekken samen op tegen eenzaamheid

Als Maatschappelijk Partner van de Eredivisie vragen wij tijdens de 'Week tegen Eenzaamheid' op een ludieke manier aandacht voor het groeiende probleem van eenzaamheid onder ouderen. Samen met Eredivisie partner KPN maken ouderen dit weekend hun opwachting als player escort tijden de maatschappelijke speelronde in de Eredivisie. Zo laten wij zien hoe belangrijk en leuk het is om in beweging te blijven ter voorkoming van eenzaamheid.

Op dit moment zijn er in Nederland meer dan 2,5 miljoen 65-plussers, waarvan bijna de helft van deze ouderen zich eenzaam voelt. Wist u dat er in elke straat wel een oudere woont die zich eenzaam voelt? Dat is 1 op de 2 ouderen!

Samen in actie
Tijdens de VriendenLoterij PrijzenMarathon komen we samen met het Ouderenfonds in actie om de drempels voor ouderen weg te nemen en zoveel mogelijk ouderen aan wekelijks sociaal contact te helpen. De hele maand oktober wordt samen met verschillende partners aandacht gevraagd voor dit belangrijke onderwerp. Door mee te spelen in de VriendenLoterij PrijzenMarathon steunt u het Nationaal Ouderenfonds. Zo winnen we het samen van eenzaamheid.


Eredivisie
* Alle bekendmakingen volgen uit de maandelijkse trekking. Lees meer over de winkans en het reglement op www.vriendenloterij.nl/winkans. Prijzenschema onder voorbehoud van wijzigingen.