VriendenLoterij maakt nieuwe vrienden

15 maart 2017 - Diëgo González-Clark, Ingrid Jansen en Mark Simoons presenteren vijf unieke videorubrieken op YouTube waarin u als kijker meegenomen wordt in de wereld van goede doelen en prijzen. Vanaf 15 maart kunt u elke maandag, vrijdag en driewekelijks op woensdag een nieuwe video bekijken!

Zo gaat er een bijzondere hartenwens in vervulling of wordt een winnaar op ludieke wijze verrast met een prijs.

Make It Happen

Voor Make It Happen zet de VriendenLoterij gepassioneerde vrijwilligers in het zonnetje. Iedere drie weken bezoekt Ingrid namens het VriendenFonds totaal onverwachts een vrijwilliger en laat zij hun hartenwens op spectaculaire wijze in vervulling gaan.

Loaded

Hoeveel vakantiehuisjes kun je huren met € 1 miljoen? Hoeveel massages kun je krijgen voor € 100.000,-? Mark maakt vanaf maandag 27 maart in Loaded iedere twee weken inzichtelijk wat je allemaal met een geldprijs van de VriendenLoterij kunt doen.

Carpool Giveaway

Vanaf maandag 20 maart verrast Ingrid of Diego om de week een winnaar in Carpool Giveaway. Nietsvermoedende deelnemers mogen instappen in een splinternieuwe auto voor een autoritje. De deelnemer denkt dat de chauffeur hen naar hun prijs brengt. Maar de prijs is dichterbij dan ze denken!

Fitte Vrienden

In Fitte Vrienden gaat Ingrid om de week op pad om op eigenzinnige wijze kennis te maken met verschillende sporten en sportverenigingen die gesteund worden door de VriendenLoterij. Vanaf 24 maart kun je zien hoe Ingrid de uitdaging aangaat en het soms behoorlijk te verduren krijgen.

Echte Helden

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor goede doelen in Nederland. Bij Echte Helden schiet Diego deze helden te hulp en biedt hen waar nodig een steuntje in de rug. Met mooie verhalen en leuke activiteiten benadrukt Diego de cruciale rol die vrijwilligers spelen in Nederland. De eerste video uit deze reeks is vanaf 31 maart te zien.

Ga naar het YouTubekanaal van de VriendenLoterij