VriendenFonds Nijmeegs Mannenkoor

Hartenwens vervuld: een feest voor Max

Amsterdam, 1 december 2014 Max Heijnen uit Nijmegen kreeg een grote verrassing. Hij ontving een grote cheque om zijn hartenwens te vervullen. Dankzij het VriendenFonds kan het vrijwilligersfeest voor het Nijmeegs Mannenkoor toch gerealiseerd worden.

Vrijwilligersfeest

Philip van Vliet deed namens het Nijmeegs Mannenkoor een aanvraag bij het VriendenFonds voor een feest voor de vrijwilligers. "Max is onze belangrijkste vrijwilliger. Hij houdt zich samen met de andere 35 vrijwilligers bezig met onder andere voorraadbeheer en de organisatie van concerten."

"Doordat al deze dingen en meer vrijwillig worden gedaan kan de vereniging blijven draaien. Max wil daarom heel graag een vrijwilligersfeest organiseren voor alle vrijwilligers als dank voor hun inzet. Tot 2010 gebeurde dat jaarlijks, maar de laatste jaren is daar geen geld meer voor. Dankzij de bijdrage van het VriendenFonds kan hij die hartenwens nu realiseren.", aldus Philip.

Hartenwensen

Organisaties die bij de VriendenLoterij zijn aangesloten kunnen een aanvraag doen bij het VriendenFonds. Twee keer per jaar kan een bijdrage aangevraagd worden om een betrokkene een steuntje in de rug te geven. Het VriendenFonds beoordeelt de aanvragen en schenkt een aantal organisaties een bijdrage om de hartenwens van deze persoon te realiseren.

Lees meer over het VriendenFonds