Winnaar VriendenPuntenprijs

Eerste uitreiking VriendenPuntenPrijs

Amsterdam, 3 april 2015 – Een grote verrassing voor de mevrouw Van Benthem uit Eindhoven. Zij heeft in de maarttrekking van de VriendenLoterij € 120.000,- gewonnen. Lucille Werner, ambassadeur van de VriendenLoterij, overhandigde deze week de cheque bij mevrouw Van Benthem thuis.

Van haar prijs gaat mevrouw Van Benthem in ieder geval een nieuwe keuken kopen. De uitreiking van de cheque van € 120.000,- is zondag 12 april in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij: De Winnaars’ te zien. ‘VriendenLoterij: De Winnaars’ wordt iedere zondag rond 19.20 uur uitgezonden bij RTL 4.

VriendenPunten bepalen hoogte prijs

Mevrouw Van Benthem heeft de zogenaamde VriendenPuntenPrijs gewonnen, De prijs wordt bepaald door het aantal opgebouwde VriendenPunten. VriendenPunten zijn spaarpunten. Na iedere trekking van de VriendenLoterij ontvangen deelnemers per lot automatisch 30 VriendenPunten. Na elk kwartaal komen daar nog eens 30 extra punten bij.

Mevrouw Van Benthem speelde vanaf het begin van het jaar mee en had zodoende 120 VriendenPunten. Ieder gewonnen punt is € 1.000,- waard, wat maakt dat zij € 120.000,- heeft gewonnen.

Bekijk de prijzen van deze maand
Lees meer over onze televisieprogramma's