Roda JC op het Goed Geld Gala van de VriendenLoterij

Supporters Roda JC steunen met ruim € 67.000,- de jeugdopleiding

Amsterdam, 16 februari 2017 – Roda JC Kerkrade ontvangt dankzij hun supporters dit jaar een bedrag van € 67.168,- voor de jeugdopleiding. Dat maakte de VriendenLoterij woensdagmiddag 15 februari tijdens het jaarlijkse Goed Geld Gala bekend. Bij de VriendenLoterij hebben de ruim 500.000 deelnemers de mogelijkheid om voor een zelfgekozen goed doel mee te spelen, waaronder ook hun favoriete eredivisieclub. Van elk door hen gekocht lot gaat de helft direct naar de jeugdopleiding van de club.

Roda JC gebruikt de schenking aan de jeugdopleiding onder andere voor scholing, zodat kinderen naast hun voetbalopleiding op een toekomst in de maatschappij worden voorbereid. Niet alle kinderen stromen namelijk door naar het betaalde voetbal. De opgedane kennis tijdens de jeugdopleiding op sociaal en maatschappelijk gebied nemen ze mee in hun verdere toekomst die veelal buiten het voetbal ligt.

Klik hier voor de persfoto van het Goed Geld Gala

Lees meer over het Goed Geld Gala
Lees meer over Roda JC

Eredivisie
* Alle bekendmakingen volgen uit de maandelijkse trekking. Lees meer over de winkans en het reglement op www.vriendenloterij.nl/winkans. Prijzenschema onder voorbehoud van wijzigingen.