VriendenLoterij Passieprijs

Stem op uw favoriete vrijwilliger

Amsterdam, 2 november 2015 - De genomineerden voor de Meer dan handen vrijwilligersprijzen 2015 zijn bekendgemaakt. Als partner van dit initiatief, mag de VriendenLoterij de Passieprijs uitreiken. Tot en met 1 december kunt u stemmen op een van de genomineerden.

Uit ruim 400 inschrijvingen zijn er 18 vrijwilligersorganisaties, -projecten en vrijwilligers genomineerd voor de Meer dan handen vrijwilligersprijzen 2015. De selectiecommissie heeft onder meer gelet op de meerwaarde en de voorbeeldfunctie die de projecten hebben voor de maatschappij.

De 18 genomineerden zijn onderverdeeld in 3 categorieen: lokale projecten, landelijke projecten en de categorie Passieprijs.De VriendenLoterij Passieprijs gaat naar de vrijwilliger die van onschatbare waarde is voor het project of de organisatie.

Bekijk de genomineerden op de website van Meer dan handen vrijwilligersprijzen

Stemmen

Tot en met 1 december kunt u stemmen op uw favoriete project of vrijwilliger. Samen met de andere stemmers bepaalt uw stem welke organisatie of vrijwilliger een publieksprijs wint! Op 7 december reikt staatssecretaris Martin van Rijn in Beeld en Geluid zes prijzen uit; in iedere categorie een juryprijs en een publieksprijs.

Lees meer over de Meer dan handen vrijwilligersprijzen
Bekijk alle genomineerden op de website van Meer dan handen vrijwilligersprijzen