Dirk Kuyt Foundation Sportdag

Sporten met Dirk Kuyt

Update 2 juli 2015

Op aanraden van de GGD is de Dirk Kuyt Foundation Sportdag afgelast in verband met de hittegolf. Het evenement zal daarom later dit jaar plaatsvinden.

Amsterdam, 23 juni 2015 - Op 4 juli 2015 organiseert de Dirk Kuyt Foundation samen met de VriendenLoterij de Dirk Kuyt Foundation Sportdag. De sportdag biedt sporters met een beperking de kans om sportclinics te volgen. Dirk en bekende (oud-)topsporters en trainers doen zelf ook mee. Aanmelden kan nog!

De Dirk Kuyt Foundation Sportdag vindt plaats op 4 juli van 09.00 tot 14.15 uur in het Topsportcentrum Rotterdam. Twee dagen later zal Dirk starten aan een nieuw voetbalavontuur bij Feyenoord. Met zijn terugkeer naar Nederland heeft Dirk meer tijd dan ooit om bij activiteiten van zijn stichting aanwezig te zijn, die later dit jaar zijn 10-jarig jubileum viert.

Sport en Fun is for everyone!

Tijdens de sportdag worden zes verschillende sportclinics aangeboden: rolstoelbasketbal, rolstoelhockey, zitvolleybal, voetbal, judo en korfbal. Sporters met een beperking kunnen op deze manier kennis maken met aangepast sporten. Dirk zal bij al deze clinics aanwezig zijn om de sporters een fantastische dag te laten beleven.

Inschrijven

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt en (mede) organiseert ruim zestig sportevenementen door heel Nederland. Hun motto: Sport en Fun is for everyone! Vindt u het leuk om deel te nemen aan de Dirk Kuyt Foundation Sportdag op 4 juli? Schrijf u dan nu in. Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar.

Lees meer over de Dirk Kuyt Foundation