Maak gratis kans op Goede Dag

Speciaal voor deelnemers: kans op Goede Dag!

De VriendenLoterij heeft het afgelopen jaar dankzij uw deelname veel goede doelen kunnen steunen. Als dank voor uw deelname krijgt u de kans om op woensdag 11 februari met eigen ogen te zien wat een aantal goede doelen met de schenking van de VriendenLoterij doet.

Als deelnemer krijgt u een exclusief kijkje achter de schermen van een aantal van onze goede doelen. Zo bezoekt u een project van de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind en maakt u kennis met VriendenLoterij-ambassadeur Lucille Werner en haar eigen foundation.

’s Avonds bent u te gast bij het Goed Geld Gala van de VriendenLoterij in Amsterdam. Na een heerlijk diner wordt tijdens het Gala bekendgemaakt welke goede doelen en projecten dit jaar een schenking ontvangen.

Meedoen?

Speciaal voor onze deelnemers hebben wij deze unieke actie opgezet. Om gratis kans te maken kunt u zich opgeven voor dit Ledenvoordeel. Log in op Mijn VriendenLoterij en doe mee!

Nog geen account bij Mijn VriendenLoterij? Registreer u dan gratis.

Lees meer over het Goed Geld Gala

Update 22-01-2015: u kunt helaas niet meer deelnemen aan deze actie. Dank voor alle aanmeldingen. De winnaars ontvangen zo spoedig mogelijk bericht. Wilt u op de hoogte blijven van deze bijzondere dag? Houd onze website in de gaten, binnenkort plaatsen we een uitgebreid sfeerverslag.