Stichting Heppie

Samen spelen en plezier maken in Hotel Heppie

Ook in deze meivakantie wordt het groot feest in Hotel Heppie. Dertig kinderen kijken er al weken naar uit en tellen de dagen af totdat ze op Heppie-vakantie mogen. En wat zullen ze gaan genieten van heerlijke dagen in en rondom Hotel Heppie, mede dankzij de deelnemers van de VriendenLoterij.

Voor kinderen is er niets leukers dan op vakantie gaan. Even een paar dagen fijne, ontspannende dingen doen en nieuwe vriendjes maken. Toch zijn er veel kinderen die er om heel verschillende redenen niet zomaar tussenuit kunnen. Bijvoorbeeld omdat er thuis geen geld voor is, of omdat ze een stoornis of achterstand hebben waardoor extra begeleiding bij het spelen nodig is.

Bij Stichting Heppie vinden ze dat juist díe kinderen een superleuke vakantie verdienen. Voor deze groeiende groep kwetsbare kinderen zet Heppie zich in. Door het organiseren van vakanties en weekenden waarin alles draait om gezelligheid en positieve aandacht.

Toffe DJ-workshop

Genieten in Toverland, voetballen op het Cruijff Court, dansen in The Voice of Heppie zaal, lekker rustig een boekje lezen of samen een spelletje doen, gek doen tijdens het afwassen, een toffe DJ-workshop waarbij ze mogen gaan oefenen op echte draaitafels en als afsluiting natuurlijk een knallende bonte avond. Al met al wordt ook deze meivakantie een vrolijke en ontspannen vakantietijd om nooit te vergeten.

Bij Heppie hoort elk kind er helemaal bij

Stichting Heppie

Maar het aller-aller-allerleukste is volgens de 9-jarige Roxanne nu al "dat ik hier bij Heppie gelijk zoveel vrienden maak". “Dat is precies wat wij deze kinderen willen meegeven” aldus Nina Schmitz, directeur Stichting Heppie.

“Even echt kind zijn, samen spelen en plezier maken. Want bij Heppie hoort elk kind er helemaal bij, ongeacht hoe je je gedraagt, hoe je eruit ziet of wat je thuis hebt meegemaakt. Erbij horen en meetellen geeft ze zelfvertrouwen en het steuntje in de rug dat ze nodig hebben.”

Dankzij de deelnemers van de VriendenLoterij

Al sinds 2008 ontvangt Stichting Heppie jaarlijks een bijdrage van de VriendenLoterij voor Hotel Heppie. Hierdoor kunnen veel kinderen en jongeren genieten van een fantastische vakantie.

Als deelnemer van de VriendenLoterij kunt u meespelen voor Heppie. De helft van de inleg komt dan ten goede aan Heppie. In totaal ontving Heppie ruim € 3,5 miljoen dankzij de deelnemers van de VriendenLoterij.

Lees meer over Heppie