Vriend van de VriendenLoterij Ruud van Nistelrooy

Ruud van Nistelrooy

Ruud van Nistelrooy geeft met de ruud van nistelrooy foundation kinderen met een achterstand weer een kans. De foundation zoekt naar het – soms verborgen talent van ieder individueel kind en wil een eerste stap zetten in de ontwikkeling.

"Het gaat om het bieden van mogelijkheden. Kansen die ik zelf ook kreeg, toen ik nog een klein jongetje in Geffen was, in Brabant. De kans mijn talent te ontdekken en te ontplooien."

Ieder kind stelt iets voor

Dat is de overtuiging van de foundation. En daarmee heeft ook ieder kind het vermogen om succesvol te zijn, op zijn of haar geheel eigen manier. Zelfs wanneer anderen - en hij of zij zelf - daar misschien nauwelijks (nog) in geloven. Ruud: "Wij zoeken naar passie en vuur. En naar talenten vooral. Want die heeft ieder kind. Niets geeft meer voldoening dan het volledig benutten van je capaciteiten." 

Dromen waarmaken

"De VriendenLoterij heeft het mogelijk gemaakt dat de foundation in Oss en Eindhoven van start kon gaan. Dankzij de deelnemers van de loterij geloven deze kinderen weer dat ze hun dromen waar kunnen maken. En hier zet ik me als Vriend van de VriendenLoterij graag voor in!"

Lees meer over de ruud van nistelrooy foundation

Koop een lot waarmee u de ruud van nistelrooy foundation steunt

Eredivisie