RKVV Velzen Nationale Belweken VriendenLoterij

RKVV Velzen ontvangt € 1.000,-

Amsterdam, 4 september 2014 – Voetbalvereniging RKVV Velzen uit Driehuis werd woensdag door de VriendenLoterij verrast met een cheque van 1.000,-. De club was één van de succesvolste deelnemers aan de Nationale Belweken, een initiatief van de VriendenLoterij om clubs en verenigingen in Nederland op een sympathieke en structurele manier financieel te ondersteunen.

Theo Stam, voorzitter van RKVV Velzen: "Het geld wordt gebruikt voor de kleding van het jeugdelftal. We zijn er heel blij mee".

Nationale Belweken VriendenLoterij
Tijdens de Nationale Belweken in april en mei 2014 belden 133 clubs en verenigingen in Nederland mede-clubleden en hun aanhang met de oproep mee te spelen met de VriendenLoterij. De belactie van RKVV Velzen leverde de club maar liefst 59 loten op. De helft van ieder verkocht lot komt direct ten goede aan de clubkas. Als de 59 loten een jaar blijven meespelen, dan kan RKVV Velzen € 4.956,- bijschrijven aan de clubkas. En de clubleden maken als deelnemers van de VriendenLoterij maandelijks kans op grote (geld)prijzen.

Extra prijs
De VriendenLoterij verdeelt na de Nationale Belweken in totaal € 25.000,- onder tien clubs en verenigingen waar na drie maanden nog de meeste loten voor meespelen. Voetbalvereniging RKVV Velzen ontving een extra prijs van € 1.000,-. Dit bedrag komt bovenop de structurele inkomsten die clubs en verenigingen vanaf de Nationale Belweken genereren.

Lees meer over de Nationale Belweken