RKC OldStar Joshua overwint corona

Begin maart werd RKC OldStar Joshua getroffen door het coronavirus. Op de intensive care vocht de voetballer voor zijn leven. Sinds vorige maand is Joshua thuis aan het herstellen. Zijn OldStars team kwam hem, samen met selectiespelers Daan Rienstra en Etiënne Vaessen, thuis opzoeken om hem een hart onder de riem te steken.

Zonder dat Joshua het weet, werd het hele huis én straat versierd, een orgel meegebracht en een lied voor hem gezongen. "Joshua zet zich altijd heel erg in voor RKC Waalwijk. Het is echt een man van de club. Namens RKC extra leuk om hem in het zonnetje te zetten", aldus selectiespeler Daan Rienstra. Volgens Joshua overtreft deze actie al zijn verwachtingen: "Dit geeft zo'n boost, dat je weet dat er zoveel mensen achter je staan. Ik verwacht dat ik alleen maar sterker terugkom."

Bekijk de video:

Eredivisie

Sinds 2005 is de VriendenLoterij Maatschappelijk Partner van de Eredivisie. Als deelnemer kun je daarom ook jouw favoriete Eredivisieclub steunen met je deelname. Na prijzen voor deelnemers en aftrek van kosten, gaan de opbrengsten naar de jeugdopleiding en maatschappelijke initiatieven.