Quintus Nationale Belweken VriendenLoterij

Quintus ontvangt € 5.000,-

Amsterdam, 4 september 2014 – OMNI-vereniging Quintus uit Kwintsheul werd dinsdag door de VriendenLoterij verrast met een cheque van € 5.000,-. De club was één van de succesvolste deelnemers aan de Nationale Belweken, een initiatief van de VriendenLoterij om clubs en verenigingen in Nederland op een sympathieke en structurele manier financieel te ondersteunen.

Mario Verbraeken, clublid bij Quintus: “We kunnen het geld erg goed gebruiken voor met name de nieuwe topsporthal. Er staat nu een tijdelijke hal en die is nodig aan vervanging toe.”

Nationale Belweken VriendenLoterij
Tijdens de Nationale Belweken in april en mei 2014 belden 133 clubs en verenigingen in Nederland mede-clubleden en hun aanhang met de oproep mee te spelen met de VriendenLoterij. De belactie van Quintus leverde de club maar liefst 114 loten op. De helft van ieder verkocht lot komt direct ten goede aan de clubkas. Als de 114 loten een jaar blijven meespelen, dan kan Quintus € 9.576,- bijschrijven aan de clubkas. En de clubleden maken als deelnemers van de VriendenLoterij maandelijks kans op grote (geld)prijzen.

Extra prijs
De VriendenLoterij verdeelt na de Nationale Belweken in totaal € 25.000,- onder tien clubs en verenigingen waar na drie maanden nog de meeste loten voor meespelen. Quintus ontving een extra prijs van € 5.000,-. Dit bedrag komt bovenop de structurele inkomsten die clubs en verenigingen vanaf de Nationale Belweken genereren.

Lees meer over de Nationale Belweken

* De auto's worden getrokken op universum en uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen. De verhouding tussen meespelende loten en het universum is 1:15. Auto's die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot. Alle bekendmakingen volgen uit de maandelijkse trekking. Zie ook www.vriendenloterij.nl/winkans.