Persoonlijk bericht van Frank de Boer

9 december 2016 - Frank de Boer wil u graag bedanken voor uw deelname aan de VriendenLoterij Prijzenmarathon voor Spieren voor Spieren. Want dankzij uw steun kan het Spieren voor Spieren Kindercentrum in Utrecht worden uitgebreid, zodat kinderen met een spierziekte beter en sneller geholpen kunnen worden.

Spieren voor Spieren

Wekelijks komen er kinderen met een onverklaarde spierzwakte naar het Spieren voor Spieren Kindercentrum. Soms wachten ze jaren op hulp. Dat moet stoppen! Daarom bundelen de VriendenLoterij en Spieren voor Spieren de krachten met de VriendenLoterij PrijzenMarathon.

Als u meespeelt voor Spieren voor Spieren gaat de helft van uw lotprijs naar het Spieren voor Spieren Kindercentrum. Samen zorgen we ervoor dat kinderen met een spierziekte binnen één dag een diagnose én een behandelplan krijgen!

Lees meer over Spieren voor Spieren

* De auto's worden getrokken op universum en uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen. De verhouding tussen meespelende loten en het universum is 1:15. Auto's die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot. Alle bekendmakingen volgen uit de maandelijkse trekking. Zie ook www.vriendenloterij.nl/winkans.