Spanje selfie winnaars

Opnieuw verliefd in Barcelona

Amsterdam, 1 september 2015 - Peter en Femi uit Maarssen wonnen een culinaire reis naar Spanje. Het echtpaar sliep in een eeuwenoud kasteel en at daar de sterren van de hemel. Maar het echte hoogtepunt was toch het samenzijn. "Het was alsof we verder gingen waar we 21 jaar geleden waren gebleven."

‘Het was in een woord grandioos!’, vertelt Femi over het achtdaagse avontuur in en rond Barcelona. Zij en haar man Peter wonnen in januari een geheel verzorgde reis voor vier personen naar Spanje.

Met z'n tweetjes ertussenuit

Peter en Femi dachten meteen aan een gezinsvakantie, samen met hun drie dochters en zoon. Na lang peinzen besloten ze toch anders. Femi: "Peter en ik zijn al 26 jaar getrouwd. Maar het was 21 jaar geleden dat we samen op vakantie waren, zonder kinderen. Dus kozen we er toch voor om met z’n tweetjes te gaan."

En dat deed hen ontzettend goed, vertelt Femi stralend. "Ik was vergeten hoe heerlijk dat kan zijn! Samen weg, in zo’n mooie stad. De liefde is echt weer opnieuw opgebloeid."

Net een VIP

Ook van de reis hebben Femi en Peter enorm genoten. Femi: "Alles was tot in de puntjes geregeld. Bij aankomst in Girona stond een auto voor ons klaar. Die reed ons naar een prachtig kasteel in de Spaanse heuvels dat is omgebouwd tot een 4-sterrenhotel. Het eten was ontzettend lekker en het personeel erg vriendelijk. Ik voelde me net een VIP!"

FC Barcelona

Een paar dagen later vertrokken Peter en Femi naar Barcelona. "Wat een geweldige stad. We bezochten de Sagrada Familia. De tickets waren vooraf al voor ons geboekt dus we hoefden nergens in de rij. En even later stonden we oog in oog met de spelers van FC Barcelona! Het team had net de Champions League gewonnen en reed met een grote intocht door de stad. Heel uniek om dit alles mee te maken."

Bekijk de prijzen van deze maand