Winnaar VriendenLoterij Sanne uit Hoofddorp

"Trouwen en dan op huwelijksreis in een cabrio!"

Amsterdam, 17 augustus 2015 - Niet één maar twee verrassingen voor Jan uit Zeist. In de trekking van juli is hij dubbel in de prijzen gevallen. Hij wint niet alleen een Volkswagen cabriolet maar ook nog een rondreis door Italië.

Jan is blij verrast: "Binnenkort ga ik trouwen met mijn vriendin. Wie weet kunnen we wel in de cabrio op huwelijksreis!" Hij ontvangt de cheque in zijn gloednieuwe cabrio uit handen van VriendenLoterij-ambassadeur Irene Moors. Zij maakte Jan blij met twee prachtige prijzen.

De uitreiking van de auto en de reischeque aan Jan was 16 augustus te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij: De Winnaars', dat iedere zondag rond 19.20 uur uitgezonden wordt bij RTL 4.

Bekijk alle prijzen van deze maand
Lees meer over VriendenLoterij: De Winnaars

* De auto's worden getrokken op universum en uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen. De verhouding tussen meespelende loten en het universum is 1:15. Auto's die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot. Alle bekendmakingen volgen uit de maandelijkse trekking. Zie ook www.vriendenloterij.nl/winkans.