Winnaarsverhaal

"Nu hebben we weer een buffertje"

Amsterdam, 11 september 2015 - Op zomaar een vrijdagmiddag kreeg Angelique uit Vlist te horen dat ze € 12.500,- had gewonnen bij de VriendenLoterij. 'Het was een hele overweldigende ervaring, maar wat ben ik er blij mee!'

Angelique kreeg 14 augustus een verrassend bezoekje op haar werk. Terwijl zij op de eerste verdieping van haar kantoor bij de garage in Waddinxveen zat te werken, stond Wolter Kroes met een cameraploeg bij de receptie. "Mijn collega's hadden de camera's eerder gezien dan ik. Ze maken er nu nog grapjes over. "En Angelique, komt Wolter vandaag weer langs?""

Reserves aangevuld

Het geld is van harte welkom. Angelique: "Afgelopen jaar hebben we wat financiële tegenslagen gehad en waren we redelijk door onze reserves heen. We kunnen het gelukkig nu weer aanvullen. We hebben twee kinderen, dus dan is het fijn om wat achter de hand te hebben."

KiKa steunen

Angelique speelde uiteraard mee om mooie prijzen te winnen: "Maar het voelt ook goed om tegelijkertijd het goede doel te steunen. Ik heb eind vorig jaar een lot gekocht waarmee ik KiKa steun, omdat ik uit eigen ervaring weet hoe belangrijk hun werk is."

Bekijk de prijzen van deze maand