Villa Pardoes

Nóg meer gezinnen genieten in Villa Pardoes

Goed nieuws voor Villa Pardoes! Dankzij onze deelnemers kunnen nog meer gezinnen met ernstig zieke kinderen een onvergetelijke vakantie beleven. Villa Pardoes wordt in 2015 uitgebreid met vier extra huisjes, hierdoor kunnen 600 gezinnen per jaar gratis genieten van een unieke vakantieweek.

Omdat steeds meer gezinnen zich aanmelden voor zo’n grote energieboost in Villa Pardoes, wordt de wachtlijst voor het vakantieverblijf langer en langer. Hoogste tijd dus voor een grondige verbouwing. Met de huidige capaciteiten moeten gezinnen soms 5 á 6 maanden wachten voor ze terecht kunnen in Villa Pardoes.

Villa Pardoes

Tijd die er niet altijd is voor de zieke kinderen. En voor de gezinnen is het juist zo fijn er samen even tussenuit te kunnen en te genieten. Kinderen willen dolgraag een tijdje aan iets anders denken dan hun ziekte. Ook broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s dromen van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten.

Ontmoetingsplek voor ouders

De kracht van Villa Pardoes is ook ouders de mogelijkheid te bieden om elkaar te
ontmoeten, zodat ze ervaringen met elkaar kunnen uitwisselen. Dat komt nu niet tot zijn recht. Reden genoeg voor Villa Pardoes om de capaciteit in 2015 uit te breiden naar twaalf huisjes. Hierdoor kunnen er jaarlijks maar liefst 600 gezinnen worden uitgenodigd.

Dankzij deelnemers van de VriendenLoterij

Villa Pardoes, een initiatief van Stichting Natuurpark De Efteling, vroeg een bijdrage aan bij de VriendenLoterij. Dankzij de steun van onze deelnemers ontving Villa Pardoes ruim € 515.000,-!

De steun van onze deelnemers maakt het voor Villa Pardoes mogelijk om de ruimtes rond de huisjes aan te passen. De loungeruimte, de chillruimte en de centrale keuken wordt flink onder handen genomen. En voor kinderen met onder andere een hersenbeschadiging wordt er een snoezelkamer gebouwd.

Lees meer over Villa Pardoes
Lees meer over onze goede doelen