Villa Pardoes

Nog meer families naar Villa Pardoes, dankzij u.

Amsterdam, 8 januari 2016 - Villa Pardoes is nu nóg groter. Op 7 januari opende Villa Pardoes opnieuw haar deuren, na maandenlang hard gewerkt te hebben aan een uitbreiding. Mede door uw steun beleven nu nog meer zieke kinderen samen met hun gezin een geweldige vakantie.

Villa Pardoes

De kracht van Villa Pardoes is dat ook ouders de mogelijkheid hebben om elkaar te
ontmoeten, zodat ze ervaringen met elkaar kunnen uitwisselen. Voorheen was de gelegenheid hier nog niet geschikt voor. Door de uitbreiding heeft Villa Pardoes geen acht, maar twaalf huisjes. Hierdoor kunnen er jaarlijks maar liefst 600 gezinnen worden uitgenodigd.

De VriendenLoterij en Villa Pardoes

Villa Pardoes, een initiatief van Stichting Natuurpark De Efteling, vroeg een bijdrage aan bij de VriendenLoterij. Dankzij de steun van onze deelnemers ontving Villa Pardoes ruim € 515.000,-!

De steun van onze deelnemers maakt het voor Villa Pardoes mogelijk om de ruimtes rond de huisjes aan te passen. Deze ruimtes zijn niet alleen gezellig, maar vormen ook ontmoetingsplekken voor gezinnen. De loungeruimte, de chillruimte en de centrale keuken is flink onder handen genomen. En voor kinderen met onder andere een hersenbeschadiging is er een snoezelkamer gebouwd.

Lees meer over Villa Pardoes
Lees meer over onze goede doelen