Winnaars maken reis naar Kaapverdische eilanden

‘No stress’ op de Kaapverdische eilanden

Amsterdam, 8 januari 2016 - Al jaren speelt Loes Geljon uit Vlissingen mee met de VriendenLoterij en steunt daarmee de jeugdopleiding van PSV. In augustus won zij een reischeque. Samen met haar gezin koos ze voor een zonvakantie op de Kaapverdische eilanden.  “Een week ‘no stress’, geweldig!”

Loes won vorig jaar een reischeque voor vier personen bij de VriendenLoterij. Zij mocht zelf bepalen waar ze naartoe zou gaan én wanneer. “De brief dat we een reischeque hadden gewonnen ging eerst op de stapel voor het oud papier, maar gelukkig hadden we hem toch maar even opengemaakt!” 

“Heerlijk naar de zon in de herfst”

Loes en haar gezin kozen voor de Kaapverdische Eilanden, dat voor de westkust van Afrika ligt.  Samen met haar man en twee zonen vertrok ze in de herfstvakantie voor een week naar de zon. “We zijn eerder naar Kaapverdië geweest. Destijds in de kerstvakantie. En zelfs toen was het goed weer. Dat was ook wat we weer heel graag wilden. Heerlijk naar de zon in de herfst”, vertelt Loes.

No stress

Kaapverdië wordt ook wel het ‘Island of No Stress’ genoemd en daar is Loes het helemaal mee eens. Loes: “Het leukste van Kaapverdië is dat alles daar ‘relaxed’ is. Mooi weer, mooi strand, geen opdringerige personen, en voor met name mijn zoons van 14 en 16 jaar was het fantastisch dat ze konden jetskiën op zee. Dat was geweldig met de hoge golven, waar ook mijn man en ik heerlijk in hebben gelegen. Echt een week ‘no stress’. Geweldig!”

Bekijk de prijzen van deze maand