Kandidaten gezocht voor nieuw tv-programma ViriendenLoterij

Nieuwe kennisquiz Lucille Werner: kandidaten gezocht

Vanaf maandag 27 juli zendt AVROTROS de kennisquiz Pointless uit op NPO1. Van maandag tot en met vrijdag presenteert Lucille Werner, ambassadeur van de VriendenLoterij, om 19.00 uur de quiz waarin het gaat om het behalen van zo min mogelijk punten.

Waar het bij de meeste quizzen slim is om zoveel mogelijk punten binnen te halen, draait het bij Pointless juist om zo min mogelijk punten. Het antwoord dat het minst voor de hand ligt heeft de laagste score. Het koppel dat in de finale nul punten heeft, is de winnaar van de jackpot.

Pointless wordt mede mogelijk gemaakt voor de VriendenLoterij.

Kandidatenkoppels gezocht

Vrienden, broers, zussen, buren, ouders en kinderen, collega’s, studiegenoten, golfmaatjes enzovoorts, met een brede algemene kennis. Bent en ként u iemand die een brede interesse heeft en ook beschikt over een gezonde dosis nutteloze kennis? Dan vormen jullie wellicht een geschikt kandidatenkoppel! De opnames vinden plaats tussen half juni en de eerste week van juli. 

Ook meedoen? Meld u aan op de website van de AVROTROS.
Lees meer over onze televisieprogramma's

* De auto's worden getrokken op universum en uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen. De verhouding tussen meespelende loten en het universum is 1:15. Auto's die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot. Alle bekendmakingen volgen uit de maandelijkse trekking. Zie ook www.vriendenloterij.nl/winkans.