Nationale Hoorstichting lanceert oorcheck.nl

Nationale Hoorstichting introduceert oorcheck

Heeft u wel eens een piep in uw oren na het luisteren van muziek? En wilt u weten wat dat betekent? De Nationale Hoorstichting lanceerde onlangs de website www.oorcheck.nl. Hier vindt u allerlei testjes en informatie over het oplopen en voorkomen van gehoorschade.

De Nationale Hoorstichting maakt zich hard voor een gezond gehoor voor iedereen in Nederland. Een goed gehoor zorgt er voor dat je met anderen kunt communiceren, veilig kunt deelnemen aan het verkeer en van muziek kunt genieten. Daarom hebben zij de website www.oorcheck.nl gelanceerd.

Oorcheck.nl is gericht op jongeren vanaf de middelbare school. De website geeft veel informatie over het gehoor. De website vertelt over de oorzaken en gevolgen van gehoorschade, maar vooral ook over manieren om het gehoor te beschermen.

Op www.oorcheck.nl doet u snel en eenvoudig een hoortest. Of laat u testen veilig naar muziek luistert via een muziekspeler. In de webshop kunt u zelfs direct oordoppen aanschaffen. Neem dus snel een kijkje en test hoe goed uw gehoor is óf laat uw zoon of dochter eens de test doen.

Dankzij deelnemers van de VriendenLoterij

Sinds 2008 wordt de Nationale Hoorstichting gesteund door de VriendenLoterij met een totale bijdrage van ruim € 1,7 miljoen. Mede dankzij uw deelname zet de Nationale Hoorstichting gehoorschade landelijk op de agenda. De lancering van www.oorcheck.nl is hier een mooi voorbeeld van!

Lees meer over de Nationale Hoorstichting
Lees meer over oorcheck.nl