Maatschappelijk Speler Eredivisie

Doe mee: met uw club in een televisiecommercial!

Zit u bij een club of vereniging? En heeft u een clublied? Dan is dit het moment om dat lied nieuw leven in te blazen. Daarmee maakt u niet alleen de samenleving een beetje beter, maar maakt u ook nog kans om op tv te komen. Hoe dat zit?

Kinderen met een handicap staan nog te vaak aan de zijlijn van onze samenleving. Met een nieuwe tv-spot wilt de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind, laten zien dat dat niet nodig is. De spot gaat in totaal 90 seconden duren, de eerste 30 seconden zijn al opgenomen. Meedoen in deze spot met uw club of vereniging? Dat kan! Maak een video van uw team, orkest of groep in een bus terwijl jullie een (club)lied zingen.

Stuur uw video voor 22 september via WeTransfer naar info@nsgk.nl en wie weet zie je jezelf binnenkort op tv langskomen!

Een paar praktische tips:

  • Filmen met een telefoon kan, maar houd het beeld wel horizontaal.
  • Film het liefst van voor uit de bus.
  • Kunt u geen bus bemachtigen. Jammer, maar zonder bus kan het ook.
  • Heeft u geen clublied? Een ander lied mag ook.
  • Stuur deze oproep vooral door naar uw clubgenoten. Of eigenlijk naar iedereen.

De VriendenLoterij en de NSGK
De VriendenLoterij steunt de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK) sinds 2002 . In deze periode heeft de organisatie meer dan € 2,9 miljoen van de VriendenLoterij ontvangen om initiatieven te ontwikkeling waardoor kinderen met een beperking zo normaal mogelijk kunnen leven.

NSGK is het goede doel voor kinderen en jongeren met een handicap. We steunen jaarlijks honderden projecten op het gebied van spelen, leren, wonen, werken en voorlichten. Met als doel dat kinderen en jongeren met en zonder handicap als vanzelfsprekend samen kunnen leven.