Mappa Mondo

Ramona Waterreus deed namens Mappa Mondo een aanvraag bij het VriendenFonds. In de Mappa Mondo huizen verblijven ernstig chronisch zieke kinderen van 0 tot 18 jaar. Ramona heeft veel waardering voor Karins betrokkenheid bij de Mappa Mondo huizen.

Ramona vertelt: "Karin zet zich met hart en ziel in om de naamsbekendheid van Mappa Mondo te vergroten. Zo staat ze regelmatig met een team PR vrijwilligers op lokale beurzen en evenementen. Helaas is er geen budget om hier gepaste promotiekleding voor te bekostigen. Dankzij het VriendenFonds kunnen we Karin en haar medevrijwilligers hiermee verrassen."

* De auto's worden getrokken op universum en uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen. De verhouding tussen meespelende loten en het universum is 1:15. Auto's die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot. Alle bekendmakingen volgen uit de maandelijkse trekking. Zie ook www.vriendenloterij.nl/winkans.