Genomineerde Maatschappelijk Speler van de Eredivisie

Wie wordt Maatschappelijk Speler Eredivisie 2016?

Amsterdam, 5 augustus 2016 -Nathan Rutjes (Roda JC), Dirk Kuyt (Feyenoord) en Robert Zwinkels (ADO Den Haag) zijn genomineerd voor de verkiezing ‘Maatschappelijk Speler Eredivisie 2016’. Voetballers die op het veld voorop gaan in de strijd.

Maar wat veel mensen niét weten is dat ze buiten de lijnen een hart van goud hebben. Elk jaar staan de Eredivisie en de VriendenLoterij stil bij deze rolmodellen in het voetbal. Spelers die zich actief inzetten voor een sterkere en gezondere samenleving.

De winnende speler ontvangt naast een eervolle vermelding ook een cheque van € 50.000,-, beschikbaar gesteld door de VriendenLoterij. Dit bedrag komt voor de helft ten goede aan de club (voor het ontplooien van maatschappelijke activiteiten) en voor de andere helft aan een goed doel naar keuze van de speler.

Bekijk hieronder de genomineerden

Stem en maak kans op mooie prijzen!

U kunt mee bepalen wie de winnaar is. Op de website www.maatschappelijkspeler.nl kan iedereen tot en met vrijdag 26 augustus 2016 zijn stem uitbrengen op een van de drie genomineerden. Onder alle deelnemers wordt een VIP-avond op het Voetballer van het Jaar Gala verloot (voor twee personen) en twee officiële Derbystar Eredivisie voetballen. De Maatschappelijk Speler Eredivisie 2016 zal bekend worden gemaakt tijdens het Voetballer van het Jaar Gala op vrijdag 2 september.

Wilt u meer weten over de samenwerking met de Eredivisie?

Lees meer over VriendenLoterij als Maatschappelijk Partner van de Eredivisie
Lees meer over Maatschappelijk Speler Eredivisie