Esther Vergeer Foundation

Lunchen met uw voetbalhelden

Amsterdam, 21 april 2016 - Zo dichtbij, dat u ze kan aanraken: uw favoriete Eredivisie-spelers. Het is een droom die voor deelnemers van de VriendenLoterij werkelijkheid werd. Bij alle 18 Eredivisieclubs organiseerde de VriendenLoterij afgelopen maanden Meet & Greets tussen winnaars én de eerste selecties.

Tijdens zo’n Meet & Greet krijgen winnaars een rondleiding door het stadion en mogen ze lunchen met de spelers. En natuurlijk is er ook alle gelegenheid om de voetbalhelden de hemd van het lijf te vragen en op de foto te gaan!

Een winnaar uit Koog aan de Zaan ontmoette de selectie van AZ: “Het was een topdag en super om de spelers in het echt te ontmoeten! Het hoogtepunt was toch wel het fotomoment van mijn kleinzoon met middenvelder Markus Henriksen.”


Simone Lutgendorff uit Ter Aar was bij de Meet & Greet met Ajax: “Mijn zoon en ik hebben een onvergetelijke dag gehad. Ik vond het leuk om hem te zien genieten. De hele dag was goed verzorgd en de spelers waren erg aardig. Mijn man is denk ik heel jaloers als we thuis alle verhalen vertellen!”

“Wij zijn supporters van het eerste uur en hebben ook seizoenkaarten”, vertellen Dennis en Wouter van Aalst over hun Meet & Greet van FC Utrecht. “Daarom was het extra leuk om het stadion een keer van een andere kant te zien en vragen te stellen aan de spelers tijdens de lunch. Het was top om ze een keer te spreken. Super dat we alle handtekeningen konden verzamelen op een bal. VriendenLoterij: bedankt!”

winnaars SC Cambuur meet & greet


Een winnaar over de Meet & Greet bij SC Cambuur: “Het was erg leuk om zelf een balletje te mogen trappen met de spelers van SC Cambuur in het stadion! Wij zaten te lunchen met spontane jongens die ook nog eens humor hadden. Ze hebben echt een hart voor de club. Het geeft me een goed gevoel dat ik door mijn deelname aan de VriendenLoterij goede doelen steun. En daarnaast win ik een leuke prijs zoals deze ervaring!”

Ook benieuwd hoe zo’n Meet & Greet eraan toe gaat? Bekijk het filmpje van VriendenLoterij-deelnemers die op bezoek waren bij Feyenoord.