Fotocredits: AVROTROS/Nico Kroon Fotocredits: AVROTROS/Nico Kroon

Lucille presenteert kennisquiz met een twist

Amsterdam, 8 juli 2015 - Vanaf maandag 27 juli presenteert Lucille Werner een nieuw tv-programma: Pointless. In de dagelijkse kennisquiz gaat het om het behalen van zo min mogelijk punten. Owen Schumacher staat Lucille Werner bij als co-host.

Lucille Werner kijkt erg uit naar de presentatie: “Ik heb er enorm veel zin in om weer een kennisquiz te presenteren. In Engeland is dit een succesvol programma, dus ik ben trots dat ik het naar het Nederlandse publiek mag brengen. Ik had al direct Owen als co-host voor ogen. Scherpe tong, stevige dosis humor en een slim mens. Ik hoop dat het een succes wordt!”

Waar het bij de meeste quizzen slim is om zoveel mogelijk punten binnen te halen, moet je bij Pointless juist zo min mogelijk punten scoren. Het antwoord dat het minst voor de hand ligt heeft de laagste score. Kandidaten die in de finale nul punten scoren, winnen de jackpot.

Iedere dag is er aandacht voor een winnaar van de AutoJackpot van de VriendenLoterij. Deze worden uitgereikt door Wolter Kroes, Renate Gerschtanowitz, Richard Krajicek en Irene Moors.

Pointless wordt mede mogelijk gemaakt door de VriendenLoterij.

Pointless: vanaf maandag 27 juli elke werkdag om 19.00 uur bij AVROTROS op NPO1.

Lees meer over Pointless en onze andere televisieprogramma's