Koffietijd is terug!

Na een zomerstop is Koffietijd is weer op de buis. Maandag 31 augustus is het nieuwe seizoen van het populaire ochtendprogramma van start gegaan met Quinty en Loretta.

Koffietijd is hét dagelijkse feel good ochtendprogramma van RTL4 en wordt afwisselend gepresenteerd door Quinty Trustfull, Loretta Schrijver, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland.

Spraakmakende gasten

Elke werkdag schuiven bij Koffietijd gezellige gasten aan om onderwerpen op het gebied van entertainment, lifestyle, beauty en gezondheid te bespreken. Chef London Loy staat in de keuken en maakt elke werkdag heerlijke gerechten klaar.

Nauwe samenwerking

Koffietijd heeft een mooie en nauwe samenwerking met de Goede Doelen Loterijen, waar de VriendenLoterij onderdeel van is. Het programma is iedere werkdag tussen 10.00 en 11.00 uur te zien op RTL 4.

De 5 Uur Show

Op 17 augustus ging de 5 Uur Show van start. Het populaire televisieprogramma keerde na ruim 20 jaar terug op televisie met Brecht van Hulten en Carolina Lo Galbo als presentatrices. Iedere werkdag geniet u om 16:55 van de 5 Uur Show op SBS6.

Veel kijkplezier!