Kleine moeite, groot gebaar:
De decemberzegel

6 december 2016 - Kerst is een periode waarin je elkaar (extra) aandacht geeft, bijvoorbeeld met een kerstkaart. Want zeg nou zelf, wie wordt er niet graag verrast door een kaart met een persoonlijke boodschap? Dit blijkt ook uit onderzoek, 81 procent van de Nederlanders vindt dat je met een persoonlijke kaart laat zien dat je echt aan iemand denkt.

Het Nationaal Ouderenfonds

Helaas zijn er veel mensen die geen kaartje ontvangen. Het Nationaal Ouderenfonds wil, samen met PostNL, tijdens Kerst honderdduizenden mensen die extra aandacht geven, door u de kans te bieden een gratis kaart te sturen naar een vriend of vriendin, of naar een voor u onbekende eenzame oudere.


Hoe werkt het?

Op 10 december valt er een gratis kerstkaart op uw deurmat. Die kaart kun je (eventueel in combinatie met de bijzondere 21e postzegel op het velletje Decemberzegels) naar een dierbare bekende sturen of, als u niemand in gedachten heeft, naar een eenzame oudere. Want iedereen verdient een kaart. Samen met PostNL zorgt het Nationaal Ouderenfonds dat deze kaarten goed terecht komen. Kijk op website van het Nationaal Ouderenfonds hoe u meedoet!

Lees meer over het Nationaal Ouderenfonds