Knoop Gala 2015

Kijktip! Knoop Gala op 23 december: 21.30 uur bij NTR op NPO 1

Amsterdam, 9 december 2015 - Ons goede doel, Fonds verstandelijk gehandicapten, organiseert voor de vijfde keer samen met de NTR het Knoop Gala. Een muzikaal televisiefeest, waar muzikale talenten met een verstandelijke beperking er samen met bekende Nederlandse artiesten een spectaculaire show van maken.

Artiesten als Nick & Simon, Claudia de Breij, Chef'Special, Douwe Bob, K3 en Guus Meeuwis kwamen de afgelopen jaren al voorbij. Paul de Leeuw - ambassadeur van Fonds verstandelijk gehandicapten - presenteert al vijf jaar op rij het Knoop Gala. Ook de vijfde editie belooft weer een muzikaal feest te worden.

Bekijk de onderstaande hartverwarmende video als voorproefje:

Knoop Gala 2015

Ook tijdens de vijfde editie van het Knoop Gala stralen acht muzikale talenten met een verstandelijke beperking op het podium. Ze doen dit samen met grote namen uit de Nederlandse muziekwereld. En ook dit jaar zijn het niet de minsten, te weten: George Baker, Shirma Rouse, Willeke Alberti, Gers Pardoel, Kenny B en VriendenLoterij Ambassadeur Gerard Joling.

Dankzij uw steun

Dankzij uw steun ontving Fonds verstandelijk gehandicapten ruim € 1 miljoen van de VriendenLoterij. Mede door uw deelname kunnen mensen met een verstandelijke beperking stralen!

Fonds verstandelijk gehandicapten wil dat mensen met een verstandelijke beperking een volwaardig leven kunnen leiden. Een leven waarin zij hun talenten kunnen inzetten en ontwikkelen en op een hen passende manier kunnen participeren in de samenleving.

Kijktip: Knoop Gala woensdag 23 december om 21.30 uur bij NTR op NPO 1.

Lees meer over Fonds verstandelijk gehandicapten