Dance Dance Dance

Kijktip! Dance Dance Dance: BN'ers dansen voor goed doel

Amsterdam, 4 september 2015 - Vijf bekende Nederlanders storten zich vanaf dit weekend samen met hun danspartner in een swingend avontuur. Ieder duo danst voor een goed doel. De afvallers winnen sowieso € 25.000,- voor het goede doel. De winnaar wint zelfs € 100.000,-! De prijzen worden beschikbaar gesteld door de VriendenLoterij.

De deelnemers aan dit nieuwe dansprogramma zijn Humberto Tan met dochter Julia, ‘GTST’-actrice Pip Pellens met haar vriend Pim Wessels, Euvgenia Parakhina en partner Jeroen Jorna, ‘Moordvrouw’-acteurs Fockeline Ouwerkerk en Achmed Akkabi en Sylvana Simons met haar neef Regillio Denswil.

Ook dansprofessional Timor Steffens is elke week in Dance Dance Dance te zien. De man die met grootheden als Michael Jackson en Madonna het podium deelde, is als artistiek leider nauw betrokken en eindverantwoordelijk voor alle choreografieën. Elke act wordt kritisch beoordeeld door een vakjury. De presentatie is in handen van Chantal Janzen en Jandino Asporaat.

In zes afleveringen zetten de koppels verschillende dansacts neer, op de muziek en met de originele choreografie van deze zeer bekende dansnummers. Met hulp van de nieuwste technische snufjes belooft het een sensationele show te worden! De koppels schitteren niet alleen als duo, maar krijgen ook de kans om de jury omver te blazen met een spectaculaire solodans.

€ 100.000,- voor goed doel

Voor het koppel dat deze spectaculaire dansshow wint, stelt de VriendenLoterij maar liefst € 100.000,- beschikbaar voor het goede doel. Ook de afvallers ontvangen een prijs voor het goede doel, dat hen na aan het hart ligt. Voor hen stelt de VriendenLoterij een bedrag van € 25.000,- beschikbaar.

De koppels spelen mee voor de onderstaande goede doelen:

Benieuwd naar dit nieuwe programma? Kijk vanaf 5 september elke zaterdag om 20.00 uur naar Dance Dance Dance op RTL 4.

Lees meer over onze tv-programma's