Kenniscentrum ruud van nistelrooy foundation geopend

1 november 2016 - Ruud van Nistelrooy heeft samen met Soufiane Touzani een nieuw kenniscentrum geopend om kinderen te helpen bij de ontwikkeling van hun talent. 60 Kinderen van basisscholen uit Den Bosch gaan een jaar lang deelnemen aan het bijzondere talenten programma.

Ruud’s droom

Terugkijkend op zijn internationale voetbalcarrière staat een ding als een paal boven water voor Ruud van Nistelrooy: “Ik kon de top bereiken door de onvoorwaardelijke steun en stimulans van mijn ouders, coaches en mijn vrouw Leontien. Daardoor kon ik de kansen die ik kreeg met twee handen aangrijpen. Dat is nodig om je talent te kunnen ontwikkelen.”

Zo werd een nieuwe droom geboren: zoveel mogelijk kinderen helpen bij de ontwikkeling van hun talent. Door ze te stimuleren en kansen te geven die ze nu niet krijgen. “Het geeft mij voldoening om iets waardevols te kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van een kind. De afgelopen zes jaar hebben onze coaches al ruim 500 kinderen kunnen helpen hun talent te ontwikkelen”, aldus oprichter Ruud.

Kenniscentrum

De ambitie van Ruud van Nistelrooy is groot; hij wil meer kinderen bereiken en dat gaat hij mede dankzij de deelnemers van de VriendenLoterij doen in zijn kenniscentrum in Maaspoort Sports & Events. Daar kunnen geschoolde trainers, docenten, maar ook ouders verschillende workshops en trainingen volgen volgens de rvn foundation aanpak. De eerste training start eind oktober.

“Alles gaan we eraan doen om zoveel mogelijk kinderen te bereiken en te laten ervaren dat ze vaak veel meer kunnen dan ze denken”, zegt Ruud enthousiast. “Even zo belangrijk, we gaan coaches en trainers inspireren dat ze hier een heel belangrijk aandeel in kunnen hebben”, aldus Ruud.

Lees meer over de ruud van nistelrooy foundation
Ga naar de website van de ruud van nistelrooy foundation

* De auto's worden getrokken op universum en uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen. De verhouding tussen meespelende loten en het universum is 1:15. Auto's die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot. Alle bekendmakingen volgen uit de maandelijkse trekking. Zie ook www.vriendenloterij.nl/winkans.