Esther Vergeer Foundation

Join the Club van de Esther Vergeer Foundation

Amsterdam, 6 april 2016 - Wat is er mooier dan een lichamelijk gehandicapt kind te laten sporten bij een gewone sportvereniging? Join the Club een initiatief van de Esther Vergeer Foundation brengt kinderen met een lichamelijke handicap en de sportvereniging bij elkaar.

In 2015 is Esther Vergeer Foundation gestart met Join the Club. Join the Club zorgt ervoor dat kinderen met een lichamelijke beperking lid kunnen worden bij een tennisvereniging en leren (rolstoel) tennissen. Kinderen kunnen op een plezierige en veilige manier met elkaar sporten en hebben een plekje bij de club!

"Door sport heb ik vooral ontdenkt wat ik allemaal nog wel kon, in plaats van wat ik niet meer kon" - Esther Vergeer.

Leren tennissen van Esther Vergeer?

Dit jaar start de Foundation op 10 plaatsen in Nederland Join the Club. Zo kunnen kinderen met een lichamelijke beperking kennismaken met tennissen en onderdeel worden van de plaatselijke sportclub.

Kent u kinderen tussen de 6 en 18 jaar, met een lichamelijke beperking, die het leuk vinden om te leren tennissen? Meld u nu aan voor een van de open dagen:

  • 16 april ULTC Iduna in Utrecht
  • 4 mei TV All Out in Aalsmeer
  • 22 mei TV Beekhuizen in Arnhem

Aanmelden is heel simpel en kan door een e-mail te sturen naar info@esthervergeerfoundation.nl. Er zijn geen kosten aan de deelname verbonden.

Lees meer over de Esther Vergeer Foundation