Irene Moors ambassadeur VriendenLoterij

Irene Moors nieuwe Vriend

Amsterdam, 8 oktober 2014 – Irene Moors is de nieuwe ambassadeur van de VriendenLoterij. Als zogeheten 'Vriend' zal de presentatrice zich inzetten om nog meer bekendheid te geven aan het werk van de VriendenLoterij en haar 43 goede doelen.

De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Ook steunt de loterij mensen in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren.

Irene Moors gezicht KiKa PrijzenMarathon

Irene Moors zet zich sinds kort al volop in voor de VriendenLoterij als gezicht van de KiKa PrijzenMarathon. Deze actie is een samenwerking tussen KiKa en de loterij en is het grootste inzamelingsinitiatief voor kinderen met kanker in Nederland ooit.

“ Net als de VriendenLoterij vind ik het heel belangrijk dat mensen met minder mogelijkheden niet aan de zijlijn blijven staan maar juist volop mee kunnen doen in de samenleving. Ik vind het mooi om hier met mijn bekendheid aan bij te kunnen dragen.” Irene Moors

Deelnemers aan de KiKa PrijzenMarathon maken kans op mooie prijzen en steunen direct KiKa met de helft van hun lotprijs. Dit goededoelengeld is bestemd voor het opzetten van het research instituut in het toekomstige Prinses Máxima Centrum in Utrecht, dat het grootste kinderkankercentrum van Europa wordt.

Bekende Vrienden

De VriendenLoterij heeft een aantal ambassadeurs en zogezegde ‘Vrienden’ die vanuit hun eigen maatschappelijke betrokkenheid anderen kunnen enthousiasmeren om mee te spelen met de loterij, zodat nog meer geld beschikbaar is voor de aangesloten goede doelen. Bekende gezichten die zich voor de loterij inzetten zijn Gerard Joling, Lucille Werner, Richard Krajicek, Esther Vergeer, Ruud van Nistelrooy en Dirk Kuyt.

Lees meer over Irene Moors